Man (86) verbrand onder douche na blunder met kraan

Door een kapotte thermostaatkraan liep Rotterdammer Jan van Haaren (86) gisteren tijdens het douchen in verpleeghuis Antonius IJsselmonde tweedegraads brandwonden op. Een stagiaire zou per ongeluk met haar elleboog de knop hebben verdraaid, waardoor kokend heet water uit de douche stroomde. Kleindochter Miranda van Haaren is woedend. De familie dient een klacht in.

De kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van Van Haaren waren juist zo blij dat de 86-jarige na een beroerte verleden week van het ziekenhuis naar het revalidatiecentrum kon verhuizen. Door de beroerte was de oud veteraan verlamd aan één kant en kon hij niet meer spreken. ‘Terwijl hij zo’n levenslustige man was. Op verjaardagen hield hij nog geen vijf minuten zijn mond.’

De familie hoopte dat hij weer snel zou opknappen. Maar in plaats van met zijn revalidatie te starten, werd Van Haaren vandaag opgenomen in het brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Grote blaren op zijn rug en arm tonen hoe bij het douchen gisteren kokend heet water over hem heen spoelde.

Lees meer: AD.nl

Lees ook: Man (86) overlijdt paar dagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *