Hoe kun je helpen

Vind je STOP misstanden een goed initiatief en wil je meer voor ons betekenen, kan op verschillende manieren. Natuurlijk kan je ons een e-mail sturen, maar je kan ook gebruik maken van de volgende mogelijkheden om een banner te plaatsen of gebruik maken van onze RSS feeds.

Meer weten over RSS feeds kan op wikipedia, maar belangrijkste regel die we naar voren halen is: RSS wordt vooral gebruikt bij weblogs, fora of nieuwssites om telkens op de hoogte te kunnen zijn van het laatste artikel/nieuws. Weblogs en fora worden meestal bijgehouden met speciaal ontwikkelde publicatiesoftware.

 

 

Dit soort software (bijvoorbeeld WordPress, Blogger, Movable Type, Pivot en Joomla) genereert naast de reguliere (X)HTML-output ook vrij eenvoudig, of zelfs automatisch, een RSS-feed.

 

RSS-feeds (XML-bestanden) worden in de regel gegenereerd door de publicatiesoftware van degene die een website onderhoudt.

Binnen STOP Misstanden hebben we de volgende RSS feeds ter beschikking om direct gebruik van te kunnen maken:

[category_specific_rss_menu]

(druk op het RSS logo om betreffende categorie te gebruiken)

Om al onze artikelen in een RSS feed te openen, kunt u boven aan de website op het RSS logo drukken bij de Social Media iconen. Op alle websites is het mogelijk om de RSS feeds weer te geven, wil je dit in een Facebookpagina of groep doen kan je hiervoor gebruik maken van de RSS Graffiti app. (Deze app is ook handig om andere websites toe te kunnen voegen).